Nyproduktion bostäder, kv Vitsippan

Vårt byggprojekt av 63 lägenheter i kv Vitsippan, N Järnvägsgatan 1, Falun, börjar nu på allvar ta form.

Husen ligger i ett bra läge med närhet till så väl Falu centrum som till fina rekreationsområden. I området finns också bra service i form av vårdcentral och dagligvaruhandel. De generösa balkongerna med eftermiddags- och kvällssol  ger ljusa och fina lägenheter. Utsikten från de lägenheter som ligger lite högre upp i husen är fantastisk!

Det första av de tre husen är i det närmaste färdigställt. Trots detta kommer lägenheterna att vara inflyttningsklara först när samtliga tre hus är färdigställda, vilket beräknas till kommande årsskifte.

Lägenheterna varierar i storlek från 1-4 r o k och hyresnivåerna mellan ca 6 000-12 000 kr/månad. Planlösningen i samtliga lägenheter är öppen där kök och vardagsrum skapar en ljus och trevlig yta. (Planlösning enligt bilder).

Ytterligare information och möjlighet till intresseanmälan för lägenheterna kommer att presenteras via vår hemsida efter sommaren.

Vid något tillfälle under hösten kommer vi också att erbjuda en visning av lägenheterna. Separat information kommer längre fram.

 

 

 

Tillbaka