Så här söker du lediga lägenheter

Hos oss på Masmästaren finns ingen bostadskö. Det betyder att alla har samma möjlighet att söka våra lediga lägenheter. Här hittar du alla våra lediga lägenheter.

För oss är det oerhört viktigt att ha nöjda hyresgäster i våra lägenheter, för vi vill att du ska trivas och att du ska bo hos oss länge. När vi får en ledig lägenhet, presenteras den direkt på hemsidan och finns sökbar i sju dygn.

Vår filosofi är att lägenheten ska passa syftet som den potentiella hyresgästen har med sitt boende. T.ex. behöver ju någon som veckopendlar, inte en stor 3:a och en äldre person kanske inte vill ha många trappor att behöva gå i. Berätta därför gärna utförligt i de meddelandefält som finns, varför du söker just den specifika lägenheten och skälet till varför du ska flytta, då blir det enklare för oss att erbjuda rätt lägenhet till rätt person. Bor du redan i någon av våra fastigheter men vill byta lägenhet, då går du tillväga på samma sätt och anmäler du ditt intresse på ledigt objekt.

Ett bra sätt att hålla koll på lediga lägenheter är att prenumerera på notifikationer. Då får du ett mail varje gång en lägenhet blir ledig. Här kan du prenumerera på lediga lägenheter