Bostadsuthyrare/förvaltarassistent sökes!

Vi söker nu en

Bostadsuthyrare/förvaltarassistent

 

Din huvuduppgift är att hyra ut och hantera våra bostäder, främst i central Falun. Du kommer att ha en central roll kring allt som berör uthyrning, främst till privatpersoner. I din vardag kommer du ex att skriva avtal, hantera uppsägningar samt in- och utflytt. Därutöver marknadsför du våra lediga lägenheter, mottar felanmälningar och håller kontakten med våra hyresgäster i de frågor som uppstår. När lägenheter behöver renoveras är du samordnare och kommer därför att ha många kontakter med våra externa samarbetspartners. Vi är en liten organisation där alla blir berörda av det som händer i våra hus. Du blir därför en viktig kugge i hjulet som gör oss ”bäst i klassen”.

Som person behöver du ha hög ambition och ett driv att vilja lära och utvecklas. Att vara serviceinriktad, kommunikativ och få saker och ting gjorda på ett snabbt och effektivt sätt är nödvändigt. Du behöver därför gilla att ha många bollar i luften och ibland tänka utanför boxen. Din sociala kompetens är också mycket viktig.

Den som blir vår nya medarbetare erbjuds ett omväxlande jobb i högt tempo tillsammans med ett härligt gäng och i fantastiska lokaler. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete i fastighetsbranschen. Har du en utbildning inom ekonomi och fastighetsförvaltning är det positivt.

Tjänsten är placerad i Falun.

Är du den vi söker ser vi gärna att du skickar din ansökan till oss så snart som möjligt. Ansökningarna kommer att hanteras löpande. Frågor kring tjänsten besvaras av Åsa Willemark, 023-70 46 44. Ansökan skickas till asa.willemark@masmastaren.se.

Tillbaka