Fastighetsskötare sökes

Vi söker en fastighetsskötare med placering i Falun

Gillar du att ta ansvar och ställas inför nya frågor och problemlösningar? Har du hög känsla för service? Då är du kanske den vi söker till en utmanande och omväxlande tjänst. 

Fastighetsskötaren ansvarar för den dagliga skötseln av våra fastigheter. Arbetet består i huvudsak av felavhjälpande åtgärder, allt från att rensa avlopp till att enklare snickeriarbete. Driftoptimering är en viktig del av arbetet varför en viss teknisk kompetens krävs. Att våra fastigheter ger ett gott intryck, att det ser rent och snyggt ut, är en stor del av fastighetsskötarens arbetsdag. Där utöver deltar fastighetsskötaren t ex i den långsiktiga planeringen av fastigheternas underhåll. Vi hanterar all inre skötsel själva, medan vi köper den yttre skötseln. Våra fastighetsskötare är vårt främsta ansikte utåt, de som dagligen möter våra hyresgäster. Att vara serviceinriktat och ha en stor social kompetens är därför av största vikt. Du kommer att arbeta nära dina kollegor, såväl fastighetsskötare som förvaltare, där ni i ett samspel hittar lösningar på de problem som kan uppstå. I rollen som fastighetsskötare kommer man också dagligen i kontakt med de entreprenörer vi anlitar.

Den som söker tjänsten behöver ha ambitionen och drivet att vilja lära. Är du serviceinriktad, allmänt praktiskt- och tekniskt kunnig, samt får saker gjorda på ett snabbt och effektivt sätt, så kan vi erbjuda dig en tjänst med omväxlande arbetsuppgifter och positiva kollegor. B-körkort är ett krav.

Tjänsten är placerad i Falun, med huvudansvar för våra fastigheter i Norslund.

Är du personen vi söker är du välkommen att redan idag skicka din ansökan till asa.willemark@masmastaren.se. Ansökningar kommer att hanteras löpande.

 

Tillbaka