Förvaltare med affärsområdesansvar

Har du erfarenhet av förvaltning och vill utvecklas genom arbete i ett varierat fastighetsbestånd? Söker du ett jobb som ger möjlighet till att utveckla ditt affärssinne inom fastighetsförvaltning? Då kan du vara vår nästa förvaltare med affärsområdesansvar för våra fastigheter i Falun.

Vi erbjuder dig ett spännande och varierande arbete där kunder och fastigheter står i fokus.

Affärsområdets fastighetsbestånd innehåller såväl kommersiella lokaler som bostäder. Inom affärsområdet pågår en viss nyproduktion av bostäder.

Vi söker just nu en driven förvaltare som tillsammans med kollegorna kan utveckla såväl kundnöjdhet som förvaltning ytterligare en nivå. Den vi söker har erfarenhet av arbete inom förvaltning, såväl bostäder som kommersiellt. Det är viktigt att du har lätt att se affärsmöjligheter i de situationer du hamnar i och att du alltid strävar efter att hitta bättre lösningar framåt.

Hos oss är förvaltarrollen bred, då du axlar både det tekniska- och det ekonomiska ansvaret inom affärsområdet. Dina arbetsuppgifter kommer bl a att bestå av att:

  • Leda och fördela arbetet inom affärsområdet.
  • Teknisk- och ekonomisk förvaltning samt utveckling av fastigheterna.
  • Uthyrning av, i första hand kommersiella lokaler, men med ett huvudansvar för bostadsuthyrning inom affärsområdet.
  • Arbeta för fortsatt hög kundnöjdhet samt för att sätta nya mål.
  • Upphandling och projektledning av projekt inom affärsområdet.

Vi är en liten organisation och det förutsätts därför att du också övergripande är delaktig i och jobbar för att vi tillsammans trivs och utvecklas i vårt företag.

Vi ser gärna att du har en akademisk- eller YH-utbildning inom exempelvis ekonomi och fastighetsförvaltning eller att du har motsvarande förvärvad kunskap. Rollen förutsätter att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift samt att du har B-körkort. Det är viktigt att du är engagerad, gillar högt tempo och tycker om att arbeta med människor och att bygga relationer. Det betyder också att vi ställer höga krav på din sociala kompetens.

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med NXTjobb.
Läs mer och skicka din ansökan via:

Driven fastighetsförvaltare till Falun – NXTjobb.

 

Masmästaren Fastigheter AB är en av Dalarnas största privata hyresvärdar. Vi ägs idag till 100% av Fastighets AB Balder. Masmästaren äger 62 fastigheter med en uthyrbar area om ca 250 000 m2, fördelat på 1 700 bostadslägenheter och 450 kommersiella lokaler. Våra fastigheter finns i Falun, Borlänge, Uppsala, Västerås, med huvudkontor i Falun. Vi erbjuder boende med hög kvalitet samt lokaler för kontor, butik, lager och industri. Masmästaren har som mål att till privatpersoner erbjuda ett tryggt boende med god service i välskötta fastigheter och till företag erbjuds flexibla affärslokaler med bra läge och hög service. Vår vill vara det självklara alternativet som hyresvärd på de orter vi finns. Vi är i dag 21 anställda samt är representerade med 3 lokalkontor. 

 

Tillbaka