Vi söker Fastighetsskötare

Gillar du att ta ansvar och ställas inför nya frågor och problemlösningar? Har du hög känsla för service? Då är du kanske den vi söker till en utmanande och omväxlande tjänst. 

Fastighetsskötaren ansvarar för den dagliga skötseln av våra fastigheter. Arbetet består i huvudsak av felavhjälpande åtgärder, allt från att rensa avlopp till att enklare snickeriarbete. Driftoptimering är en viktig del av arbetet varför en viss teknisk kompetens krävs. Att våra fastigheter ger ett gott intryck, att det ser rent och snyggt ut, är en stor del av fastighetsskötarens arbetsdag. Där utöver deltar fastighetsskötaren t ex i den långsiktiga planeringen av fastigheternas underhåll. Vi hanterar all inre skötsel själva, medan vi köper den yttre skötseln. Våra fastighetsskötare är vårt främsta ansikte utåt, de som dagligen möter våra hyresgäster. Att vara serviceinriktat och ha en stor social kompetens är därför av största vikt. Du kommer att arbeta nära dina kollegor, såväl fastighetsskötare som förvaltare, där ni i ett samspel hittar lösningar på de problem som kan uppstå. I rollen som fastighetsskötare kommer man också dagligen i kontakt med de entreprenörer vi anlitar.

Den som söker tjänsten behöver ha ambitionen och drivet att vilja lära. Är du serviceinriktad, allmänt praktiskt- och tekniskt kunnig, samt får saker gjorda på ett snabbt och effektivt sätt, så kan vi erbjuda dig en tjänst med omväxlande arbetsuppgifter och positiva kollegor. B-körkort är ett krav.

I första hand kommer du att arbeta med våra fastigheter i Borlänge, där också tjänsten är placerad.

Är du personen vi söker är du välkommen att redan idag skicka din ansökan till asa.willemark@masmastaren.se. Ansökningar kommer att hanteras löpande.

 

Masmästaren Fastigheter AB är en av Dalarnas största privata hyresvärdar. Vi ägs idag till 100% av Fastighets AB Balder. Masmästaren äger 62 fastigheter med en uthyrbar area om ca 250 000 m2, fördelat på 1 700 bostadslägenheter och 450 kommersiella lokaler. Våra fastigheter finns i Falun, Borlänge, Uppsala, Västerås, med huvudkontor i Falun. Vi erbjuder boende med hög kvalitet samt lokaler för kontor, butik, lager och industri. Masmästaren har som mål att till privatpersoner erbjuda ett tryggt boende med god service i välskötta fastigheter och till företag erbjuds flexibla affärslokaler med bra läge och hög service. Vår vill vara det självklara alternativet som hyresvärd på de orter vi finns. Vi är i dag 21 anställda samt är representerade med 3 lokalkontor. 

Tillbaka