För våra hyresgäster

Värde är ett ord som återkommer allt oftare. När vi i fastighetsbranschen pratar värde så har vi oftast menat fastigheterna. Det är dessa som av tradition har värderats, av oss själva och av analytiker.

Det största värdet för Masmästaren ligger i att ha nöjda hyresgäster. En nöjd hyresgäst stannar kvar hos oss länge, varför vi alltid söker hyresgäster som vi tror kommer att trivas med lägenheten och med den service vi erbjuder. För dig som bor hos oss hoppas vi du ska hitta det du behöver här på vår hemsida.

Just nu är det svårt att hitta bostäder i alla de orter vi äger fastigheter i, varför själva uthyrningsprocessen blivit allt viktigare.

Logga in på Mina sidor »

Felanmälan

Felanmälan gör du genom att logga in på Mina sidor här ovanför.

Är ditt ärende akut? Ring jouren på 020-641 641.

Jouren åtgärdar endast allvarligare fel i lägenheten. Som allvarliga fel räknas exempelvis helstopp i avlopp, inget vattenflöde eller att det saknas värme i hela lägenheten. Om du låste dig ute, eller saknar nycklar av annan anledning ska du ringa jouren, så kommer en väktare och släpper in dig. Tänk på att du måste kunna identifiera dig med ID-kort eller körkort. Du behöver också ha 500 kr kontant att ge till jourens väktare för att bli insläppt i lägenheten.