Du har väl loggat in på nya Mina Sidor?

Nu är vi äntligen igång med nya Mina Sidor och e-signering!

Största skillnaden är att du nu kan logga in med mobilt bankID och e-signera avtal och uppsägningar på ett enkelt sätt. Det är även möjligt att ha ett konto utan mobilt bankID såklart. Behöver du hjälp med inloggning är det bara att du slår oss en signal på 023-704640 eller mailar oss på info@masmastaren.se.

På Mina sidor finns information till dig som hyresgäst om dina avtal, betalningar och ärenden. Du kan även registrera din felanmälan och ta emot olika meddelanden från oss såsom driftmeddelanden, nyhetsutskick och mycket annat.

Du som är bostadssökande kan lätt anmäla intresse, få visningsinformation samt e-signera avtal. Du hanterar ditt sökande på ett enkelt och smidigt sätt digitalt.

Här är några saker som kan vara bra att känna till om nya Mina sidor:

HYRESAVIER:
Om du har ett avtal hittar du dina fakturor under rubriken Betalningar. Där kan du ladda ner dem samt se att de är betalda. Observera att endast avier från och med dagens datum kommer vara tillgängliga.

VI TILLÄMPAR INGEN KÖ:
Köpoängen visar endast hur länge man varit registrerad kund hos oss men vi tillämpar ingen kö, vi tar endast emot intresseanmälan per lägenhetsannons. Vi tar hänsyn till flera kriterier i urvalsprocessen och det är därför inte givet att den som varit bostadsökande längst blir erbjuden en lägenhet. Läs mer i vår uthyrningspolicy under Sök ledigt här på vår hemsida.

SÖKANDEPROFIL:
För att gå vidare i urvalsprocessen och tilldelas en lägenhet du sökt behöver du kontrollera att din sökandeprofil är uppdaterad.

BEVAKNINGAR:
Om du tidigare har haft en bevakning, där du får förslag på lediga lägenheter, behöver du uppdatera din profil. Under fliken ”Mitt sökande” kan du enkelt skapa upp en ny bevakning t.ex. storlek, kostnad eller antal rum.

AKTIVITETSKRAV:
Du som sökande måste logga in minst en gång per år för att ditt konto ska fortsätta vara aktivt.

DINA KONTAKTUPPGIFTER:
Det är viktigt att du har en e-postadress och ett telefonnummer som vi kan nå dig på för att du ska kunna ta del av såväl erbjudanden som viktig information om ditt boende. Det är därför viktigt att du uppdaterar Mina sidor med din aktuella e-postadress och ditt telefonnummer.

Välkommen in och bekanta dig med våra nya Mina sidor! Du hittar Mina Sidor längst upp till höger på vår hemsida.

 

 

Tillbaka