Vi söker nu Fastighetsskötare med teknisk kompetens

Gillar du att ta ansvar och ställas inför nya frågor och problemlösningar? Har du hög känsla för service och är flexibel? Då är du kanske den vi söker till en utmanande och omväxlande tjänst.

Fastighetsskötaren ansvarar för den dagliga skötseln av våra fastigheter. Arbetet består i huvudsak av felavhjälpande åtgärder, allt från att rensa avlopp till att arbeta med fastigheternas teknik. Driftoptimering är en viktig del av arbetet varför en teknisk kompetens krävs. Att våra fastigheter ger ett gott intryck, att det ser rent och snyggt ut, är en stor del av fastighetsskötarens arbetsdag. Där utöver deltar fastighetsskötaren t ex i den långsiktiga planeringen av fastigheternas underhåll. Vi hanterar all inre skötsel själva, medan vi köper den yttre skötseln. Våra fastighetsskötare är vårt främsta ansikte utåt, de som dagligen möter våra hyresgäster. Att vara serviceinriktad och ha en stor social kompetens är därför av största vikt. Du kommer att arbeta nära dina kollegor, såväl fastighetsskötare som förvaltare, där ni i ett samspel hittar lösningar på de problem som kan uppstå. I rollen som fastighetsskötare kommer man också dagligen i kontakt med de entreprenörer vi anlitar.

Är du serviceinriktad, har en utbildning inom fastighetsteknik eller motsvarande kompetens, samt en förmåga att få saker gjorda på ett effektivt sätt, så kan vi erbjuda dig en tjänst med omväxlande arbetsuppgifter och positiva kollegor. B-körkort är ett krav.

I första hand kommer du att arbeta med våra fastigheter Falun, där också tjänsten är placerad.

Är du personen vi söker är du välkommen att redan idag skicka din ansökan till asa.willemark@masmastaren.se dock senast den 24 april 2024.

 

Masmästaren Fastigheter ägs av Fastighets AB Balder och är en av landets största hyresvärdar. Under Masmästarens fana äger och förvaltar vi 60 fastigheter med en uthyrbar area om ca 250 000 m2, fördelat på 1 800 bostadslägenheter och 450 kommersiella lokaler. Våra fastigheter finns i Falun, Borlänge, Uppsala och Västerås. Vi erbjuder boenden med hög kvalitet samt lokaler för kontor, butik, lager och industri. Huvuddelen av fastighetsbeståndet finns i Falun- och Borlängeregionen. Vårt mål är att till privatpersoner erbjuda ett tryggt boende med god service i välskötta fastigheter och till företag erbjuda flexibla affärslokaler med bra läge och hög service. Vår långsiktiga målsättning är att vara det självklara alternativet som hyresvärd på de orter vi finns i. Vi är idag 20 anställda. Vårt huvudkontor finns i Falun. Därutöver har vi tre lokalkontor.

Tillbaka